10 najboljih AdSense tema za WordPress za povećanje CTR -a i zarade

10 najboljih AdSense tema za WordPress za povećanje CTR -a i zarade

30 September 2021 0 Von admin

10 najboljih AdSense tema za WordPress za povećanje CTR -a i zarade

Slijedi popis Besplatne teme za AdSense WordPress kad razmišljate o unovčavanju svog bloga trebate neku atraktivnu i najbolje AdSense teme za blog na WordPressu.

Gotovo svi blogeri i izdavači znaju vrijednost Google AdSense -a u smislu zarade. Monetizacija bloga najvažnija je stvar koju treba učiniti.

Jednostavnim riječima, kada razmišljate o unovčavanju svog bloga potrebne su vam neke atraktivne i najbolje AdSense teme za WordPress web stranice. Ovdje, u ovom članku, raspravljat ću o nekim besplatnim najbolje AdSense teme za WordPress stranice. Svoj blog možete unovčiti i primjenom AdSense dodataka za 2019. godinu.

Ove besplatne teme pomoći će vam da povećate svoje CTR bloga koji je glavni izvor stvaranja prihoda. Ove teme imaju najbolje taktičke lokacije oglasa koje vaš blog čine prikladnijim za prikazivanje oglasa.

Također, isprobajte ove prijedloge iz TheFanmanShow -a

Ovdje se raspravlja o 10 najboljih besplatnih optimiziranih tema za WordPress koje možete odabrati prema svojim zahtjevima.

Dakle, raspravimo sve najbolje AdSense teme za WordPress.

Najbolje AdSense teme za WordPress

 1. Novine: AdSense tema za blogere Vijesti

Preuzmite News7Paper WordPress temu

Ova je tema najpopularnija za blogove koji su posebno dizajnirani za vijesti i dnevna ažuriranja. To će povećati popularnost bloga i što je najvažnije, pomoći će blogerima u ostvarivanju prihoda.

Njegove prekrasne karakteristike su:

 • Najbolji predlošci traka: Predlošci na vrhu bloga moraju biti privlačni jer je to prvo što privlači posjetitelje
 • Blokovi pametnog sadržaja: Blokovi za sadržaj posebno su dizajnirani u stupcima koji čine sadržaj lako čitljivim
 • Pametni popisi: Popisi stranica lijepo su raspoređeni što posjetitelji mogu jasno vidjeti
 • Pametne bočne trake: Bočne trake izvrsno su prilagođene koje su privlačnije od jednostavnih bočnih traka bilo kojeg bloga
 • Stilovi podnožja: Većina blogova ima dosadne stilove podnožja, ali u ovoj su temi stilovi podnožja privlačniji
 • Oznaka vijesti: Najnovije vijesti i ažuriranja možete prikazati na glavnom sadržaju vašeg bloga tako što ćete TRENDIRATI ODMAH.

Njegova nova verzija je Novine 7 koji je nedavno predstavljen. To je tema koja se može brže pokrenuti čak i na malim ekranima poput mobilnih telefona. Ima 12 prekrasnih izgleda i 84 velike kombinacije stilova mreže. Stranice i kategorije blogova potpuno su istaknute što zasigurno povećava slavu bloga.

Ova tema pruža ravnotežu između oglasa i sadržaja bloga koji privlače čitatelje jer oglasi neće ometati čitatelje. Ova je tema čisti izbor za blogerice Vijesti.

U ovoj su temi predstavljeni mnogi alati za izradu strategija koji će vam pomoći prilagoditi sadržaj vašeg bloga. Prilagođeni i dobro osmišljeni popisi sadržaja istaknuti su zajedno s atraktivnim bojama.

Ako ste zainteresirani za izradu bloga s vijestima, vaš bi prvi izbor trebao biti Novine 7 koji se može preuzeti OVDJE.

2.Tema MyThemeShopa: Blokator oglasa

Ad-Sense-Friendly-Themes-Wordpress

Ovo je najnovija i najbolja AdSense tema za WordPress web stranice koja ima mnoge korisne i jedinstvene značajke.

Ako je posjetitelj instalirao dodatak za blokiranje oglasa, značajka protiv blokiranja, tema će posjetitelju prikazati skočni prozor koji će onemogućiti blokator oglasa za vaš blog.

Postoji 8 prekrasnih izgleda ove teme:

 • Tehnički blog
 • Baby Blog
 • Modni blog
 • Sportski blog
 • Blog o hrani
 • Vijesti Blog
 • Fitnes blog
 • Blog za online kupovinu

Prema mojim prijedlozima, možete primijeniti temu za najbolji prihod od AdSensea. Ako se slažete s njegovim značajkama, možete PREUZIMANJE DATOTEKA ovu temu.

3. Admania: Oglas na početnoj stranici

Treća po želji najbolja AdSense tema za WordPress je Admania.

Ono što je najvažnije, kada unovčavate svoj blog i želite dodati oglase na početnu stranicu, to nije ništa manje od izazova. Admania tema lijepo prevladava ovaj izazov svojom značajkom dodavanja oglasa na početnu stranicu.

preuzmite Admania besplatne WordPress teme

Admania je visoko ocijenjena tema među 241 tema na ThemeForestu. To je tema koja se najviše preuzima i koju mnogi blogeri radije preuzimaju. Ako želite ostvariti visoku zaradu od oglasa Google AdSense, možda će vam se više svidjeti ova tema. Kao što je ranije spomenuto, ova se tema obično koristi za dodavanje oglasa na glavnu stranicu bloga. Mnoge teme ne dopuštaju blogerima ovu mogućnost.

Oglasne kodove možete dodati bez dodataka što ovu temu čini poželjnijom. Oglasna ploča ove teme prilagođena je korisniku i jednostavna je za dodavanje oglasa, a ujedno je i najbrže učitavajuća WordPress tema među svima. Njegovi su troškovi samo 44 USD što je razumno od ostalih tematskih pristojbi.

Ako želiš preuzmite Admnia temu KLIKNITE OVDJE

4. Truemag: AdSense tema za časopise

The Truemag tema posebno je dizajniran za blog časopisa. Ako ste zainteresirani za izradu blog časopisa, vaš najbolji izbor mora biti Truemag.

download-Truemag-AdSense-Tema-za-časopise

Ova tema nudi strateška mjesta za oglase koji su glavni faktor u monetizaciji bloga. Ako se fokusirate na monetizaciju svog bloga, onda bi vaš čvrst izbor morala biti ova tema. Ovu temu možete savršeno prilagoditi svojim potrebama. Štoviše, ova tema također nudi mogućnost dodavanja oglasa između sadržaja. Sve lokacije oglasa savršeno su spojene na cijeloj web stranici, što omogućuje odabir zalijepljenja oglasa. Sve oglasne jedinice potpuno su responzivne. Mrežne trgovine možete integrirati i na svoj blog. Također možete prilagoditi boje, izgled i oglasne jedinice. Njegovi troškovi su samo 58 dolara.

Za preuzimanje teme Truemag KLIKNITE OVDJE

5. Devi: Značajke povlačenja i ispuštanja

Ova je tema vrlo jednostavna za dodavanje oglasa. Ako vam je glavni fokus na monetizaciji bloga, ovu temu morate usvojiti za sebe WordPress blog. Ovdje se u ovoj temi nude jednostavne i jednostavne značajke. Svoj blog možete urediti jednostavno pomoću značajke povlačenja i ispuštanja.Preuzmite značajke Devi The Drag & Drop

Devi je optimizirana AdSense tema za WordPress koja omogućuje postavljanje oglasa na mreži. Za visoki CPC koristi se za ciljanje inozemnih demografskih podataka. To je višenamjenska tema što čak dopušta pisanje zdesna nalijevo. Blogeri imaju potpunu slobodu prilagoditi ovu temu svojim zahtjevima. Kompatibilnost među preglednicima također je podržana ovdje u ovoj temi. Ova je tema besplatna za preuzimanje.

Ovo možete preuzeti Devi: Tema značajki povlačenja i ispuštanja bez ikakvih izdataka. KLIKNITE OVDJE preuzeti

6. IsleMag: besplatna AdSense tema za WordPress

Preuzmite WordPress temu IsleMag

IsleMag je također besplatna tema za WordPress web stranice što je najbolja opcija za unovčavanje bloga. To je jedna od tema koje se najviše preuzimaju. Ako želite ostvariti maksimalnu zaradu od AdSense oglasa, ova će vam tema u tome pomoći. Njegov dizajn u potpunosti reagira. Ugrađeni klizač s rotirajućim izbornikom pomoći će vam da istaknete određeni post na početnoj stranici svog bloga.

Često dobiva ažuriranja za najnoviju verziju što pokazuje njegovu kompatibilnost i pouzdanost. Ako želite preuzeti ovo IsleMag: besplatna AdSense tema za WordPress možete besplatno KLIKNITE OVDJE

7. Nakladnik: Rješenje za više web mjesta

The Izdavač je AdSense tema za WordPress koja se može koristiti za portale s vijestima, modne časopise i blogove. Za bilo koju vrstu web mjesta, Izdavač je najbolji izbor ako je vaša web lokacija odobrena za Google AdSense. Dostupno je 10 demonstracija i 90 već izrađenih dizajna početnih stranica Tema izdavača. Možete koristiti demo koji odgovara vašem projektu.

Preuzmite WOrdpress teme - Izdavač

To je popularna tema za ocjenjivanje artikala zbog svojih strateških izgleda za oglase. Ova se tema može izvrsno integrirati s različitim dodacima, uključujući WooCommerce i BuddyPress.

To je moćna i jeftina tema. Njegovi troškovi su samo 39 dolara. Možeš KLIKNITE OVDJE za daljnje informacije.

8. TruePixel: Rješenje za više lokacija oglasa

TruePixel: To je potpuno rješenje za mjesta oglasa na naslovnoj stranici bloga. Također nudi lokacije oglasa na bočnoj traci, iznad i ispod sadržaja. To je stvarno savršeno rješenje za lijepljenje oglasa. Blogeri i izdavači mogu postići visoki CTR i ostvariti veći prihod pomoću ove teme s višestrukim podrškom. Podržava mnoge dodatke za monetizaciju bloga.

preuzmite TruePixel WordPress temu

Njegov je dizajn privlačniji što čini bolji CTR i CPC. To je najbolji izbor za blogere koji su planirali monetizirati svoje web stranice s AdSenseom. Cijena je samo 45 USD. Ako želite preuzeti TruePixel KLIKNITE OVDJE

9. NewsOnline:

Monetiziranje bloga glavni je izazov za blogere, a NewsOnline je tema koja je prihvatila ovaj izazov. To je izbor mnogih uspješnih blogera. Najbolje je za portale s vijestima.NewsOnline WordPress tema

Ova tema pametno nudi postavljanje oglasa. Lokacije oglasa savršeno su osmišljene i zasigurno povećavaju prihod od AdSensea.

Ovu temu možete kupiti samo za 45 USD što je jeftino u usporedbi s ostalim temama.

Do preuzmite temu NewsOnline KLIKNITE OVDJE

Moji prijedlozi:

Prošli ste kroz popis najboljih AdSense tema za WordPress, možete odabrati jednu ili više tema za svoje blogove. Tema koja vas privlači i ispunjava vaše zahtjeve najbolja je za vas. Primijenite različite dodatke za unovčavanje svog bloga.

Ako vam gore navedene najbolje AdSense teme za WordPress budu korisne, podijelite svoje iskustvo s nama putem komentara.