Može li tehnologija pomoći restoranima da rastu?

Može li tehnologija pomoći restoranima da rastu?

11 August 2021 0 Von admin

Tehnologija pomaže restoranima da rastu: od mobilnih aplikacija i automatiziranih stanica za naručivanje do sofisticirane analize podataka koja može pružiti uvid u potrebe i navike kupaca, najnoviji gadgeti za restorane, alati i tehnologija imaju mnogo za ponuditi.

Restorani koji zanemaruju najnoviju tehnologiju ili se odluče zadovoljiti zastarjelim resursima mogli bi propustiti više nego što bi mogli očekivati.

Mobilne aplikacije

Iako pametni telefoni i mobilne aplikacije zasigurno nisu ništa novo, sve veći broj kupaca i posjetitelja restorana koji se odlučuju za poslovanje putem mobilnog uređaja više nije nešto što si tvrtke mogu priuštiti zanemariti.

Namjenska mobilna aplikacija korisnicima može olakšati rezervaciju stola, preuzimanje narudžbe ili plaćanje računa.

Skromni troškovi potrebni za razvoj i održavanje potpuno opremljene mobilne aplikacije često mogu pružiti značajan povrat ulaganja, osobito za restorane koji se možda bore pronaći prikladniji način za rješavanje interakcija s klijentima.

Analitika podataka

Što se tiče osiguranja uspjeha restorana, mogućnost boljeg zadovoljavanja potreba svakog kupca može biti jednako važna kao i kvaliteta hrane koja se poslužuje. Nastojanje pružiti najbolje moguće iskustvo može biti teška bitka za one restorane koji nisu u mogućnosti pratiti tehnološke trendove i navike kupaca.

Također pročitajte: Koje su ponude Zomato Gold? – O i Ponude

Analitika podataka svestran je alat koji se može koristiti za identifikaciju temeljnih obrazaca unutar skupa podataka. Procjena prošlih kupnji, identificiranje najpopularnijih jela i narudžbi hrane, pa čak i ispitivanje plaća i drugih poslovnih troškova mogu olakšati otkrivanje potencijalnih mogućnosti za povećanje operativne učinkovitosti koje bi inače mogle biti zanemarene.

Automatizacija

Poboljšana automatizacija industrijski je trend za koji vlasnici restorana mogu očekivati ​​da će vidjeti mnogo više u danima koji dolaze.

Stanice za naručivanje koje koriste cijeli niz značajki i najnovije softver za kiosk u restoranima iz GRUBBRR -a može pomoći u smanjenju troškova rada, a istovremeno poboljšati zadovoljstvo kupaca. Sposobnost učinkovitijeg rješavanja žurbe za ručkom ili večerom ili način smanjivanja troškova plaća mogli bi na kraju napraviti ključnu razliku.

Instalacija jednog ili više automatiziranih kioska i stanica za naručivanje može pomoći u smanjenju vremena čekanja i pružiti korisnicima ugodnije iskustvo.

Sustavi upravljanja zalihama

Izbacivanje popularne stavke s izbornika zbog neočekivanog nedostatka ne može uzrokovati kraj problemima. Ažuriranje zastarjelog inventara alat za upravljanje znanjem često je najučinkovitiji način rješavanja takvih pitanja.

Digitalni sustavi koji automatski prate i naručuju zalihe i zalihe pomažu u nesmetanom funkcioniranju i mogu osloboditi vrijeme i trud koji bi se mogao bolje utrošiti na rješavanje drugih pitanja. Ručno praćenje i bilježenje razine zaliha na kraju smjene rijetko je najučinkovitije rješenje.

Najnoviji alati i najnovija tehnologija mogu omogućiti restoranima rješavanje širokog spektra problema. Od razvoja mobilne aplikacije do ulaganja u softver i rješenja za automatizaciju, postoji mnogo načina na koje tehnologija može pomoći restoranima u rastu.