Ekstenzije kose i perike od čipke od ljudske kose- potpuni vodič

Ekstenzije kose i perike od čipke od ljudske kose- potpuni vodič

7 Oktober 2021 0 Von admin

Dodavanje nekih ekstenzija kosi odličan je način da joj dodate dodatnu duljinu i volumen. Ekstenzije za kosu popularni su kod poznatih osoba i često se mogu vidjeti na crvenom tepihu. Moguće je da uspijete dobiti taj slavni izgled, samo trebate znati trikove zanata; mi smo tu da pomognemo.

Uvećanje kose za kosu

Umetnuti ekstenzije za kosu su jednostavan način da dobijete trenutnu dužinu, volumen i stil bez oštećenja vlastite kose. Proces možete jednostavno obaviti pomoću perike od čipke od ljudske kose.

Clip-in ekstenzije lako se slojevito nanose na kosu na korijenu. Prvo operite, osušite i očetkajte vlastitu kosu kako biste bili sigurni da je u savršenom stanju. Uz pomoć češlja morate napraviti vodoravni razdjeljak na stražnjoj strani kose i neposredno iznad zatiljka. Sada zavežite ili odrežite ostatak kose s puta. Češljajte korijene kose koji su ostavljeni prema dolje kako biste osigurali da kopče imaju područje za jednostavno hvatanje. Pratite ekstenzije i, prvo pričvrstivši srednju kopču i krećući se prema van, pričvrstite ekstenzije na kosu. Ponovite postupak sa sljedećim slojem kose, ostavljajući otprilike 1/1½ inča između slojeva.

Ljepota ovog procesa je u tome što će vaša kosa pokriti produžene tragove, pa će izgledati potpuno prirodno. Vrijedi napomenuti da je lakše stvoriti stil prirodnijeg izgleda pomoću a isprepletena kovrčava perika od perike nego ravno. To je zato što se kovrče vaše vlastite kose i one od ekstenzija spajaju besprijekornije nego ako vam je kosa ravna pa su i ekstenzije; često se može vidjeti značajan kontrast i korak između tada kraće prirodne kose i dugih ekstenzija.

Ukosnice za kosu mogu se napraviti i od sintetičke i od prirodne ljudske kose. The perike od čipke od ljudske kose definitivno će vam puno pomoći u cijelom procesu kose.

Ljudska kosa

Perika od ljudske kose ili su nastavci skuplji od njihovih sintetičkih kolega, ali to je s dobrim razlogom. Budući da je kosa ljudska, možete prati i oblikovati ekstenzije kao i svoju kosu, uključujući sušenje i feniranje. Sada ćete doživjeti da će trajati dulje od bilo kojeg sintetičkog nastavka koji ste možda vidjeli na tržištu. Dok koristite ljudsku kosu, to znači da će trajati duže od bilo koje sintetičke nadogradnje. Također ste skloni toplinskim oštećenjima poput ispucalih vrhova. Kad god se to dogodi, sve što trebate učiniti je izrezati rascijepljene vrhove i produžeci će biti jednako dobri kao u produljenju novog života. Dostupno je mnogo ljudskih perika poput labava perika s dubokim valovima i možete odabrati onu koja vam najviše odgovara.

Sintetička kosa

Sintetičke ekstenzije za kosu jeftina su opcija ako želite impresivnu kosu, ali ste u proračunu. Glavna atrakcija ovih vrsta proširenja je cijena; briga za njih prilično je teška. Sintetička kosa ne može se termički obraditi jer će izgorjeti ili se otopiti, stoga se svako oblikovanje mora obaviti alternativnim metodama.

Ako želite uviti sintetičke ekstenzije za kosu, omotajte ih oko valjka i pričvrstite ih. Nakon toga pustite vruću slavinu dok voda ne postane vrlo topla; umočite nastavke u ovu vodu. Zatim ih možete ostaviti da se osuše s valjcima. Iako je ova metoda učinkovita, oduzima više vremena nego korištenje klešta za uvijanje kako možete na ljudima ekstenzije za kosu/ perike od čipke od ljudske kose.

Ako sanjate da imate jaku i meku kosu, zdravu i svestranu, Naij Hair je rješenje na jednom mjestu za sve vaše upite.