Top 5 slušalica za vježbanje

Top 5 slušalica za vježbanje

25 Mai 2021 0 Von admin

Svaka vježba zahtijeva dobre slušalice koje vašu rutinu mogu učiniti ugodnijim, pa čak i pomoći da joj se radujete, svaki dan! Da ne spominjem, oni su mnogo prikladniji od vaših uobičajenih slušalica i imaju tendenciju da bolje ublaže uši.

No kupnja slušalica nije tako jednostavna kao što mislite. Na tržištu postoji nebrojeno mnogo opcija koje se razlikuju po cijeni, značajkama i još mnogo toga, a odabir jedne od njih može biti prilično kompliciran.

Zato u ovom članku navodimo 5 izvrsnih modela na koje možete baciti pogled ako ste razmišljali o nabavci novog para slušalica.

Alternativno, možete pogledati i ovu vezu na kojoj su navedene neke od najboljih slušalica preko uha za 2021. https://headphonecritics.com/best-over-ear-headphones-for-working-out/

Također možete poslati post sa upitom “Slušalice pišite za nas”

1. Sony WH-1000XM4

S našeg popisa počinje jedan i jedini, Sony. Jedna od najboljih stvari o Sonyu je ta što nude nešto po svakoj cijeni, zbog čega se svaki potrošač osjeća uključenim. Isto vrijedi i za njihov asortiman slušalica. Jedan od najboljih modela koje trenutno nude je WH-1000XM4 koji ima visoke kvalitete i zvuka i poništavanja buke. Mnogi korisnici su rekli da je kvaliteta zvuka bez premca jer je zvučna i vrlo orijentirana na detalje, a da nije glasna. Lagan je i ugodan za nošenje satima bez ozljeda. Jedna od njegovih jedinstvenih značajki je otkrivanje istrošenosti, što znači da slušalice mogu inteligentno detektirati kada ih uključite i isključite te kada pauzirate ili puštate glazbu.

2. Bose QuietComfort 35 II

Još jedna vrhunska marka slušalica koja nikada ne razočara je Bose, a svoju cijenjenu tehnologiju poništavanja buke vraćaju u QuietComfort 35 II. Kao što ime s pravom govori, ovaj model kombinira izvrsnu kvalitetu zvuka širokog raspona i poništavanje buke s udobnim oblikom i izradom zbog koje se gadget osjeća kao druga koža. Verzija “II” dolazi s ugrađenim Google pomoćnikom, koji može biti jako učinkovit, kako tijekom rada, tako i tijekom vježbanja. Međutim, ako Google pomoćnik nije nešto što želite i radije biste uštedjeli nekoliko dolara, jednostavno idite na Bose QuietComfort 35 koji ima preostale značajke.

3. Sennheiserov moment 3

Baš kao i Bose, Sennheiser je još jedna marka koja je visoko cijenjena i voljena zbog svoje nevjerojatne tehnologije za poništavanje buke koja se s vremenom razvila naglo. S Momentumom 3, Sennheiser donosi ovu nevjerojatnu sposobnost uklanjanja buke na stol, uz odličnu isporuku zvuka, prezentacije ispunjene basovima i udobnost na ušima. Jednostavni su za korištenje i nude niz učinkovitih značajki, uključujući učinkovito sklopivi dizajn i praktične kontrole snage i buke. Ako postoji jedna stvar koja mu daje nedostatak u odnosu na druge, to je trajanje baterije koje (u usporedbi s onom njegovih konkurenata) nudi samo bijednih 17 sati.

Također pročitajte: Preuzmite aplikaciju Pagar Book za svoj digitalni Dukaan

4. JBL CLUB 950NC Bežični

JBL svojim korisnicima širom svijeta nudi mnoštvo mogućnosti uređaja za slušanje, i slušalica i slušalica. Međutim, JBL CLUB 950NC Wireless uzima kolač kada govorimo o slušalicama preko uha. Nude nevjerojatnu Bluetooth vezu i izvrsnu kvalitetu zvuka s uravnoteženom mješavinom koja vam omogućuje da uživate u raznim audio i melodijama. Međutim, ako niste zadovoljni, uvijek možete prilagoditi EQ i koristiti dostupne unaprijed postavljene postavke. Imaju i izvrsno trajanje baterije od 25 sati. Najbolje od svega je to što ima ergonomski i vrlo udoban dizajn koji ih dugo drži stabilnim na ušima, što ih čini izvrsnima za vrijeme vježbanja. Možda je jedini značajan nedostatak ovdje njihovo relativno loše poništavanje buke, koje uspijeva adekvatno blokirati brbljanje, ali ne radi isto što se tiče glasne buke, poput one na putovanju na posao ili u avionu.

5. Slušajte LCD-1

Završavajući popis, imamo Audeze LCD-1 koji je izvrstan par za one koji žele gadget koji mogu koristiti i za posao i za slobodno vrijeme. Izrađen s jedinstvenom planetarnom magnetskom tehnologijom Audezea, učinkovito se preklapa i također je lagan, što ga čini prikladnim za nošenje i nošenje. Ulošci od memorijske pjene udobno drže uho, bez prevelikog pritiska i ozljeda, što je izvrsno za vrijeme vježbanja u teretani ili trčanja. Slušalice nude nevjerojatno iskustvo slušanja s bogatim zvukom prepunim basa i bez ikakvih izobličenja.

Također možete poslati post s upitom “Podcast manager piši za nas”