4 Ulazne marketinške strategije Startupi moraju isprobati

4 Ulazne marketinške strategije Startupi moraju isprobati

21 August 2021 0 Von admin

Ulazni marketing: Pokretanje novog posla može biti uzbudljivo i izazovno. Rukovanje s nekoliko elemenata zahtijeva fokus i predanost.

Korištenje jedne ili više provjerenih marketinških strategija može biti od velike koristi za početak uspjeha. Evo četiri od njih koje biste mogli isprobati kao startup:

Pisanje nekoliko postova na blogu i razmjena zanimljivog sadržaja

Stvaranje bloga i redovita ponuda besplatnih sadržaja izvrstan je način za interakciju s pojedincima zainteresiranima za kupnju od vašeg poduzeća.

Pokazujući im savjete o tome kako im vaša usluga ili proizvod mogu pružiti prednost educira ih i nudi vrijednost. Dovršenje ovog zadatka jednostavno je i učinkovito ako koristite jedan od popularnih sustava za upravljanje sadržajem.

Istraživanje vaše konkurencije i nuđenje uvida u trendove u vašoj industriji trebali bi vam pomoći da se istaknete u gomili. Poboljšanje vašeg bloga i pružanje mogućnosti gostima da pišu postove također može pomoći u uspostavljanju vaše vjerodostojnosti u prostoru.

Korištenje optimizacije za tražilice

Uključivanje optimizacije za tražilice (SEO) druga je marketinška strategija koja će koristiti vašem pokretanju kada pokušavate plasirati svoju tvrtku i generirati veći promet.

Povećanje broja ključnih riječi na vašem blogu koje traže potencijalni i trenutni kupci trebalo bi pomoći u poboljšanju rangiranja svakog posta. Bitno je usredotočiti se na primanje povratnih veza na svoje postove pružanjem vrijednog sadržaja.

Najbolje je koristiti dugačke ključne riječi u svom sadržaju kako biste ciljali mali dio svoje publike. Nastavak izgradnje broja ključnih fraza koje koristite za ovu strategiju trebao bi pomoći povećati pozicioniranje vaših postova na blogu u tražilicama.

Ako pređu na više pozicije, to bi trebalo povećati stopu klikanja i dovesti do više konverzija.

Također pročitajte: Što je potrebno za uspješnu marketinšku kampanju putem e -pošte?

Organiziranje besplatnog webinara

Još jedna izvrsna ulazni marketingstrategija koju možete koristiti za pokretanje je domaćin besplatnog webinara. Korištenje besplatnog webinara omogućuje vam poučavanje kupaca u stvarnom vremenu. Da biste saznali više o ulaznom marketingu, provjerite SharpSpring.

Poduzimanje radnji i pružanje ove vrste vrijednosti omogućuje vašoj publici da čuje vaš glas, vidi vas na djelu i upozna vašu osobnost.

Implementacija besplatnog webinara u vaš niz strategija također može biti neprocjenjiva u učenju razine interesa vaše publike, jer možete vidjeti odlučuju li se oni pogledati sav vaš sadržaj.

Nazivanje vašeg webinara “obukom” mogao bi biti dobar način da ih navedete na pristup sadržaju i prijavu. Kad se to dogodi, možete koristiti njihovu e -adresu kao još jedan marketinški alat.

Izgradnja učinkovitih kampanja putem e -pošte

Dobivanje adresa e -pošte vaših kupaca omogućuje vam da im se oglašavate kad god želite.

Korištenje ove strategije dolaznog marketinga može osigurati ogroman povrat ulaganja temeljen na iznosu novca koji potrošite na e -poštu i ostvarite zaradu. Uključivanje ove metode u vaš popis taktika moglo bi se pokazati vrlo korisnim.

Nakon što se osoba prijavi za vaš popis e -pošte, vjerojatno ćete htjeti poslati niz dobrodošlice kako biste je polako upoznali sa svojom ponudom. Iako ova metoda zahtijeva znatnu količinu rada i Softver rješenja za upravljanje poslom, isplata može biti korisna za vaš krajnji rezultat.

Uzimanje vremena za uključivanje ove četiri metode u ulaznu marketinšku strategiju koju ste stvorili za svoje poslovanje trebalo bi se pokazati iznimno korisnom u stjecanju tržišnog udjela.