4 Ulazne marketinške strategije Startupi moraju isprobati

4 Ulazne marketinške strategije Startupi moraju isprobati

21 August 2021 0 Von admin

Ulazni marketing: Pokretanje novog posla može biti uzbudljivo i izazovno. Rukovanje s nekoliko elemenata zahtijeva fokus i predanost.

Korištenje jedne ili više provjerenih marketinških strategija može biti od velike koristi za početak uspjeha. Evo četiri od njih koje biste mogli isprobati kao startup:

Pisanje nekoliko postova na blogu i razmjena zanimljivog sadržaja

Stvaranje bloga i redovita ponuda besplatnih sadržaja izvrstan je način za interakciju s pojedincima zainteresiranima za kupnju od vašeg poduzeća.

Pokazujući im savjete o tome kako im vaša usluga ili proizvod mogu pružiti prednost educira ih i nudi vrijednost. Dovršenje ovog zadatka jednostavno je i učinkovito ako koristite jedan od popularnih sustava za upravljanje sadržajem.

Istraživanje vaše konkurencije i nuđenje uvida u trendove u vašoj industriji trebali bi vam pomoći da se istaknete u gomili. Poboljšanje vašeg bloga i pružanje mogućnosti gostima da pišu postove također može pomoći u uspostavljanju vaše vjerodostojnosti u prostoru.

Korištenje optimizacije za tražilice

Uključivanje optimizacije tražilica (SEO) druga je marketinška strategija koja će koristiti vašem pokretanju kada pokušavate plasirati svoju tvrtku i generirati veći promet.

Povećanje broja ključnih riječi na vašem blogu koje traže potencijalni i trenutni kupci trebalo bi pomoći u poboljšanju rangiranja svakog posta. Bitno je usredotočiti se na primanje povratnih veza na svoje postove pružanjem vrijednog sadržaja.

Najbolje je koristiti dugačke ključne riječi u svom sadržaju kako biste ciljali mali dio svoje publike. Nastavak izgradnje broja ključnih fraza koje koristite za ovu strategiju trebao bi pomoći povećati pozicioniranje vaših postova na blogu u tražilicama.

Ako pređu na više pozicije, to bi trebalo povećati stopu klikanja i dovesti do više konverzija.

Također pročitajte: Što je potrebno za uspješnu marketinšku kampanju putem e -pošte?

Organiziranje besplatnog webinara

Još jedna izvrsna ulazni marketingstrategija koju možete koristiti za pokretanje je domaćin besplatnog webinara. Korištenje besplatnog webinara omogućuje vam poučavanje kupaca u stvarnom vremenu. Da biste saznali više o ulaznom marketingu, provjerite SharpSpring.

Poduzimanje radnji i pružanje ove vrste vrijednosti omogućuje vašoj publici da čuje vaš glas, vidi vas na djelu i upozna vašu osobnost.

Implementacija besplatnog webinara u vaš niz strategija također može biti neprocjenjiva u učenju razine interesa vaše publike, jer možete vidjeti odlučuju li se gledati cijeli vaš sadržaj.

Nazivanje vašeg webinara “obukom” mogao bi biti dobar način da ih navedete na pristup sadržaju i prijavu. Nakon što se to dogodi, možete koristiti njihovu e -adresu kao još jedan marketinški alat.

Izgradnja učinkovitih kampanja putem e -pošte

Dobivanje adresa e -pošte vaših kupaca omogućuje vam da im se oglašavate kad god želite.

Korištenje ove strategije dolaznog marketinga može osigurati ogroman povrat ulaganja temeljen na iznosu novca koji potrošite na e -poštu i ostvarite zaradu. Uključivanje ove metode u vaš popis taktika moglo bi se pokazati vrlo korisnim.

Nakon što se osoba prijavi za vaš popis e -pošte, vjerojatno ćete htjeti poslati niz dobrodošlice kako biste je polako upoznali sa svojom ponudom. Iako ova metoda zahtijeva znatnu količinu rada i Softver rješenja za upravljanje poslom, isplata može biti korisna za vaš krajnji rezultat.

Uzimanje vremena za uključivanje ove četiri metode u ulaznu marketinšku strategiju koju ste stvorili za svoje poslovanje trebalo bi se pokazati iznimno korisnom u stjecanju tržišnog udjela.