4 uobičajena problema dresure pasa i zašto vam treba Barxov prijatelj

4 uobičajena problema dresure pasa i zašto vam treba Barxov prijatelj

5 Oktober 2021 0 Von admin

Kako biste ocijenili obuku vašeg psa na skali od 1 do 10? Šanse su da svog najboljeg krznenog prijatelja niste ocijenili sa 10. Zašto je to tako? Jednostavan odgovor je da trening vašeg ljubimca može biti izuzetno teško uspostaviti, održavati i zabaviti se. Od očiglednih jezičnih prepreka do smetnji koje se pojavljuju svaki dan, trening vašeg ljubimca lako može postati nedosljedan, negativan i lako odustati.

Pas koji sjedi na stolu Opis se automatski generira

Barx Buddy razumije da dresura pasa može biti teška, pa su zato stvorili mali, prijenosni uređaj za obuku koji vam pomaže da trenirate svoje štene na pozitivan, učinkovit način. Barx Buddy također razumije da ono što treba učiniti, a što ne učiniti kada trenirate svog psa može biti neodoljivo. Zato dijelimo 4 uobičajena problema s obukom pasa i zašto ti treba Barx Buddy.

Automatski generiran izbliza opis elektronike

Nedosljednost

Greška broj jedan koju vlasnici kućnih ljubimaca čine je nedosljedna obuka. Važno je pri dresuri vašeg psa bilo kakvo ponašanje, da se ono uspostavlja i dosljedno prati. Sve osim dosljednog treninga, vašem štencu može dati miješane signale između onoga što biste htjeli da rade i onoga što biste voljeli da izbjegavaju. S prijenosnim uređajem za obuku pasa Barx Buddy možete ga staviti na povodac, ručni zglob ili u džep kako biste bili sigurni da ga uvijek imate sa sobom i da možete nastaviti školovanje vašeg štenca pri svakoj šetnji, izlasku i datumu igre.

Povezano: 10 uobičajenih grešaka u obuci pasa

Negativnost

Lako je postati frustriran sa svojim štenetom. Imat ćete dobre i loše dane kada je u pitanju njihov trening, ali važno je osigurati da ne unosite tu frustraciju u svoj trening. Iako pozitivno pojačanje često izaziva najuspješniji trening, može biti teško kada vaš pas laje, grize ili bilo koje drugo nepoželjno ponašanje. Vlasnici kućnih ljubimaca često pribjegavaju urlanju ili hvatanju svog šteneta u vrijeme očaja. Barx Buddy djeluje tako da na siguran način privuče pažnju vašeg šteneta visokom bukom koja vam omogućuje da ih odvojite od smetnji i vratite sebi (i vašim pozitivnim metodama treninga!).

Nesporazum

Lako je krivo shvatite svog psa. Uostalom, ne govore nam točno kako se osjećaju. Unatoč očitoj jezičnoj barijeri, važno je osigurati da radite na razumijevanju vašeg šteneta najbolje što možete. Na primjer, je li vašem psu bilo dobro u šetnji sve dok nije počeo lajati na vjevericu, vašeg susjeda ili bilo koju drugu smetnju? Vikanje neće pomoći, jer se to može pogrešno protumačiti kao obostrano uzbuđenje. Vašem psu je ta distrakcija jednostavno ono što im najviše pojačava u ovom trenutku. Visokofrekventna buka Barx Buddyja pomaže vam da postanete zanimljiviji od ometanja koje pomaže u zaustavljanju neželjenog ponašanja u njegovim redovima, preraspodjelom njihove pažnje na vas!

Rast

Dok je dosljednost osnovni gradivni element za obuku vašeg psa, rast je važan kako bi se osiguralo da ga dresura vašeg psa održava fizički i psihički stimuliranom tijekom cijelog života. Nakon što ste utvrdili osnove, trening može biti izvrsna prilika za održavanje vašeg psa fizički i psihički stimuliranim. Barx Buddy pomaže osigurati njihovo prisustvo kroz svaki korak cjeloživotnog školovanja vašeg psa!

Crno -smeđi pas automatski generira opis

da li je moguće potpuno istrenirajte svog psa koristeći samo Barx Buddyja? Odgovor je da!