6 savršenih ideja o buketima cvijeća koje odgovaraju svim prilikama

6 savršenih ideja o buketima cvijeća koje odgovaraju svim prilikama

7 Oktober 2021 0 Von admin

Ljepota, svježina i čistoća cvijeća čine ga jednim od najtraženijih darova u cijelom svijetu. Mrežne trgovine darovima poput cvjećarnica u Dubaiju nude niz cvjetnih aranžmana koji uključuju cvijeće u košarama, staklene vaze, metalne vaze i druge aranžmane koji privlače pažnju. Jednostavne predmete u svom domu možete iskoristiti za izradu prekrasnih cvjetnih prikaza. Od kanistera, šalica za čaj, šalica, cjediljki za cjediljku, vrčeva, starinskih boca za mlijeko do zidanih staklenki, papirnatih vrećica i drvenih sanduka, možete upotrijebiti apsolutno sve za prikazivanje lijepog cvijeća.

Evo nekoliko vanjskih, inovativnih cvjetnih aranžmana koje biste mogli razmotriti.

  • Buket leptira: Možete isprobati jednostavan dječji buket daha s nekoliko leptirskih štapića. To bi dodalo šarm ovom jednostavnom cvjetnom aranžmanu i pretvorilo ga u žarište rta stola.
  • Prikaz šalice: Jedinstven način da pokažete ljepotu crvenih ruža je prikazivanje cvjetova ruže u šalici za kavu. Ovaj fantastični cvjetni izlog može se pokazati kao nježan stolni ukras za ljetnu večernju večer.
  • Cvjetni aranžman sa pozlaćenom masonskom posudom: Dobro iskoristite stare, odbačene zidarske staklenke. Zavrtite ih zlatnim listićima i pretvorite ih u umjetničko djelo. Sve što trebate učiniti je zalijepiti listove zlatnog lista na zidane staklenke i u njih prikazati ružičaste karanfile. Dolaskom internetskih mega poklon trgovina postalo je lako naručiti cvijeće na mreži u UAE
  • Rustikalna konzerva konzervi: Dajte rustikalni štih svojim stolnjacima koristeći rustikalnu konzervu za izlaganje žutih ruža ili tulipana. Ovaj cvjetni izlog mogao bi se savršeno uklopiti u stolni ogrtač seoske kuhinje.
  • Cvjetni aranžman za usne: Udahnite svježinu svom stolnom dekoru mješavinom crvenih i bijelih ruža, hortenzije, phalaenopsisa, voska u svežnju i punila za miješanje. Cvjetove složite u obliku divovskog para usana. Ovo bi mogao biti idealan cvjetni buket za Valentinovo.
  • Prikaz drvenih kamiona: Podignite ideju o cvjetnom aranžmanu na višu razinu koristeći drveni kamion za izlaganje ljubičastih ruža, pupčića od šparoga i voštanog cvijeća. Drveni kamion dodao bi rustikalni dodir vašem stolu i učinio ga središnjom točkom vašeg stola.

Ako ste zainteresirani za naručite online cvijeće u UAE, jedan od najtraženijih portala za darove je Flower Delivery UAE Oni su cijenjena cvjećarnica u Dubaiju koja nudi privlačne cvjetne aranžmane za sve prigode poput Valentinova, Dana državnosti UAE, Nove godine, Božića, rođendana, godišnjica i mnogo više.

Trgovina nudi cvjetne izložbe koje privlače pažnju, poput cvijeća složenog u kutiju u obliku knjige, aranžmana ciklusa, rustikalnog aranžmana ili aranžmana u obliku srca od jute s crvenim ružama; fleks trava, zeleno bobičasto voće i još mnogo toga. Osim što nudi široku kolekciju cvjetnih buketa tijekom cijele godine za sve prigode, trgovina je stekla popularnost i osiguravajući brzu isporuku, pristupačnu cijenu i web stranicu koja se lako kreće.