Kako stvoriti istaknuti sadržaj 2021. za razvoj vašeg poslovanja

Kako stvoriti istaknuti sadržaj 2021. za razvoj vašeg poslovanja

29 September 2021 0 Von admin

Trendovi stvaranja sadržaja za 2021. trebali biste znati

Da biste stvorili istaknuti sadržaj 2021., morate biti u tijeku i dobiti povratne informacije publike. Evo nekoliko trendova stvaranja sadržaja za 2021. koje biste trebali znati.

Količina internetskog sadržaja danas je beskrajna. Gdje god da ste na internetu ili što god tražite, nailazite na tisuće ili čak milijune rezultata sadržaja.

Ako planirate pokrenuti posao, ideja o stvaranju sadržaja koji se ističe u svoj toj buci definitivno može biti zastrašujuća. No dobra je vijest da je to moguće.

vjerojatno slijedite tvrtke ili kreatore sadržaja koji su to uspjeli. Dakle, u čemu je tajna?

Potražite stručnu pomoć:

Od toga ćete sigurno imati koristi Stručnost marketinga sadržaja u marketingu Merritt Grupe kada smišljate sadržajne ideje za svoje poslovanje.

Ako ste tek počeli sa sadržajnim marketingom, jednostavno postoji previše prostora za pogreške kada je u pitanju izrada vlastitog sadržaja koji se ističe u prepunom prostoru.

Stručnjak za sadržajni marketing može vam pomoći da ostanete u toku s najnovijim trendovima u sadržaju, razumijete što vaša publika traži i dođe do novih i kreativnih ideja za vašu sadržajnu strategiju koje možda niste razmatrali u prošlosti.

Počnimo s trendovima pisanja sadržaja 2021.

Trendovi stvaranja sadržaja za 2021

1: Budite u toku:

Kada govorimo o „trendovi sadržajnog marketinga 2021“, Vaš prvi korak je da budete u toku.

Danas nije važan samo sadržaj koji proizvodite – morate razmisliti i o načinu isporuke i formatu u kojem je dostupan.

Bonus:

Evo članka za vas da napišete dugačak blog post koji je potpuno optimiziran za SEO.

Da! Govorim o svijesti o robnoj marki koja vam može poboljšati prihod i brzo povećati poslovanje.

Moderne platforme društvenih medija poput Instagrama i TikToka otvorile su put za više video sadržaja, a potrošači će ovih dana rjeđe konzumirati pisani sadržaj.

Evo nekoliko vrhunskih alata za promociju sadržaja koje možete koristiti za povećanje tona prometa prema svom blogu ili web stranici

Kratki, brzi videozapisi trenutno su put naprijed, no trendovi će se vjerojatno mijenjati uvijek iznova, pa je važno da budete u toku s stalno promjenjive potrebe i očekivanja.

2: Dobijte povratne informacije publike:

Naravno, nisu sve publike iste kada je u pitanju vrsta sadržaja koju radije konzumiraju.

Neki ljudi radije čitaju postove na blogu radi gledanja videa, dok drugi vole podcaste umjesto infografika.

Istraživanje vaše publike i njihovo upoznavanje dat će vam bolju predodžbu o tome što možete očekivati ​​da će vaša publika najbolje reagirati kada je u pitanju sadržaj koji proizvodite.

Uključite svoje čitatelje i gledatelje u proces stvaranja sadržaja i iz prve ruke im pokažite da cijenite njihove stavove i mišljenja uzimajući ih u obzir.

3: Reciklirajte svoj stari sadržaj:

Neke teme o sadržaju su zimzelene, što znači da će biti relevantne prilično zauvijek. No ono što možda nije baš evergreen jest format sadržaja.

Stari sadržaj možete staviti na korištenje do prenamjenjujući ga i nadograđujući malo.

Na primjer, post na blogu o zimzelenoj temi koji je bio uspješan prije nekoliko godina možda danas neće dobiti toliko hitova, ali bi se mogao opet razletjeti ako ga možete pretvoriti u YouTube video ili TikTok isječak.

Provjerite svoj stari sadržaj da biste dobili ideje o tome da li će potrošniji sadržaj biti prikladniji za 2021.

Kada je u pitanju izdvajanje vašeg brenda od konkurencije, sjajan sadržaj je ključan. Imajte ove savjete na umu kako biste lakše privukli prave gledatelje i čitatelje prilikom sastavljanja strategije marketinga sadržaja.