Top 50 blogova, blogova o načinu i načinu života koji prihvaćaju postove gostiju

Top 50 blogova, blogova o načinu i načinu života koji prihvaćaju postove gostiju

30 September 2021 0 Von admin

50 najboljih blogova o načinu života i načinu života koji prihvaćaju postove gostiju

Pronađite popis od 50 najboljih blogova o stilu života koji prihvaćaju postove gostiju, Ovi blogeri s visokom domenom, Stil života i kako blogovi pružaju vezu za praćenje.

U prethodnom članku raspravljali smo o sljedećoj tehnologiji, poslovanju i financijama, web dizajnu, sadržaju i blogovima za goste u digitalnom marketingu koji prihvaćaju objavljivanje gostiju:

No, trenutno ćemo objaviti popis 50 najboljih lifestyle blogova koji brzo prihvaćaju postove gostiju

Gostujuće bloganje izvrsna je taktika za izgradnju robne marke objavljivanjem sadržaja na drugim web stranicama u području industrije digitalnog marketinga.

No, prije nego što pošaljete zahtjev za objavljivanje gosta na bilo koju web stranicu na popisu 50 najboljih lifestyle blogova koji prihvaćaju postove gostiju (vlasniku bloga/izdavaču/uredniku), morate točno znati kakvu vrstu sadržaja traže putem komunikacije. gostujući blog 101.

Budući da ćete s njihove strane dobiti ideje, područja interesa i predložene uredničke standarde. Ova će vam komunikacija pomoći s tim koji im sadržaj ponuditi.

Kako bih vam uštedio vrijeme na procjeni vaših “ciljeva”, sakupio sam popis od 50 najboljih blogova s ​​uputama, blogovima i stilu života koji prihvaćaju postove gostiju s kratkim savjetima o tome što možete dati, poslati ili napisati za njih.

Dakle, koje članke/postove obično objavljuju?

Kako to, Blogging i način života koji se brzo objavljuje

U mom višegodišnjem iskustvu u digitalnom marketingu saznao sam da većina postova za goste spada u sljedeće kategorije:

Nema ništa novo pod suncem:

Sadržaj ne ispunjava zahtjeve izdavača, nema nultu vrijednost, već je objavljen ili uključuje plagijat. Većina sadržaja samo prepričava iste stare priče. Ako još uvijek imate takve postove i želite da gosti blogeri objavljuju vaš sadržaj kao postove gostiju, morate napisati dobro napisan članak u smislu stila i strukture. Zato obratite posebnu pozornost dok pišete postove ako čak i nemate svježu temu.

Svježi sadržaj:

Svjež i dobro napisan sadržaj povećava šanse za prijem u vrhunske medije.

Studija slučaja:

Postoje mediji, specijalizirani za objavljivanje nečijih osobnih priča u smislu studija slučaja. Vaše osobne priče privlače veću pozornost ako vaš post za goste uključuje jedinstvenu strategiju i novi pristup, onda postoji veća vjerojatnost da će vaš post privući pozornost i prihvatiti ga prestižni blogovi.

Na temelju istraživanja:

Teško je stvoriti gostujuće objave temeljene na istraživanju, ali ih je lako postaviti. Vaše se istraživanje treba sastojati od ilustracija, zanimljivih zaključaka i mora biti dobro napisano kako bi izdavači željeli objaviti vaš sadržaj kao gostujući post.

Svaki sadržaj koji odlučite stvoriti trebao bi biti najveće moguće kvalitete. Zato birajte mudro.

Dakle, imajte na umu da bilo koji sadržaj o kojem ćete pisati mora biti kvalitetan, jedinstven i koristan za čitatelje.

No što ako nemate vremena ili nemate dovoljno informacija za pisanje o uvjerljivoj studiji slučaja, onda je i sve u redu.

Dobro izrađen pregled ili informativna infografika također mogu privući medije vrhunske razine

Važno je samo koliko je vaš sadržaj izrađen i odgovara području interesa bloga.

Dolje ćete pronaći popis najpopularnijih blogova, stilova života i uputa koji prihvaćaju objavljivanje gostiju.

50 najboljih blogova o načinu života i načinu života koji prihvaćaju postove gostiju

Provjerite rangiranje svoje domene

Završne riječi:

Razgovarali smo o 50 najboljih lifestyle blogova koji prihvaćaju postove gostiju s vama. Popis također uključuje blogove i blogove s uputama za slanje gostujućeg posta. Ovo su visokokvalitetne web stranice za objavljivanje gostiju u 2019. godini spomenute s MOZ DA. Morate samo otvoriti izravnu vezu i poslati post za goste s dobro izrađenim sadržajem i strukturom.

Ako koristite neki drugi popis lifestyle blogova koji dopuštaju opciju “piši umjesto nas”, podijelite ovaj popis putem dolje navedenog odjeljka komentara.

Također, podijelite ove web stranice za gostujuće blog o stilu života sa svojim prijateljima i obitelji.