Traženje udarca u zadnjicu

Traženje udarca u zadnjicu

9 Oktober 2021 0 Von admin

Kako vam Salt Nic uređaji pomažu da ostanete predani

Jeste li upravo donijeli odluku o prestanku pušenja?

To su odlične vijesti! Vaša predanost zdravijem načinu života možda vam je samo spasila život. Jeste li znali da prema Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti, 80% ljudi s plućnim stanjima ima dijagnozu kroničnog plućnog opstruktivnog poremećaja (KOPB) uzrokovanog pušenjem?

Iako je donošenje prave odluke lak dio, pridržavanje te obveze može se pokazati dugim i teškim putem. Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Torontu pokazuje da prosječan pušač može napraviti i do 30 pokušaja da prestane prije nego što može pušiti godinu dana bez pušenja. Srećom, postoji mnogo rješenja koja vam mogu pomoći sa simptomima ustezanja i posljedicama pa ćete lakše odustati – jedna od ovih mogućnosti su uređaji za sol.

Što su Salt Nic uređaji?

Salt Nic Devices su druge inačice elektroničkih cigareta. Kao i konvencionalne cigarete, one također isporučuju nikotin u pluća. No razlika je u tome što možete izbjeći udisanje više od 4.000 kemikalija koje se također oslobađaju spaljivanjem usitnjenog duhana. Korištenje elektroničkih cigareta ili vapiranje, kako se postupak naziva, uključuje udisanje isparavane tekućine koja može, ali i ne mora sadržavati stvarni nikotin. Obično je tekućina kombinacija biljnih formulacija, propilen glikola (PG), biljnog glicerina s nikotinskom aromom i drugih kemikalija. Imat ćete iskustvo s pušenjem. Međutim, nema gorenja ili izgaranja.

Većina Salt Nic uređaja sadrži a E-tekućina nikotinske soli koja se zagrijava s zavojnicom koja prolazi kroz nju. Cijeli gadget ima različite komponente, poput malog spremnika za skladištenje koji sadrži e-tekućinu i fitilja koji nosi tekućinu do raspršivača ili zavojnice. Sustav za dovod zraka pomaže u zagrijavanju zavojnice koja pretvara tekućinu u paru i prenosi je do usnika. Uređaj će također imati punjivu bateriju, priključak za punjenje i LED zaslon koji prikazuje vijek trajanja baterije i omogućuje vam prilagodbu postavki prema vašoj udobnosti.

Uzbudljiva stvar kod vapinga sa Salt Nic uređajima je to što možete kombinirati nikotin s nizom zanimljivih okusa. Imat ćete osjećaj pušenja i udahnuti određenu količinu nikotina, no isparavanje vam može pomoći da se oslobodite navike pri prelasku na formule s nižim udjelom nikotina. S vremenom ćete otkriti da je daleko lakše potpuno prekinuti vaping nego prestati pušiti.

Pažljivo birajte e-tekućinu soli

Kao ovo značajka na Bustleu objašnjava, ako se prvi put upuštate u vaping, evo nekoliko čimbenika koje morate imati na umu:

  • Kao što će vam iskusni vaperi reći, poželjno je da svoje e-tekućine kupite od ugledne tvrtke. To je zato što jeftiniji ili nekvalitetni brandovi mogu sadržavati sastojke koji nisu navedeni na naljepnici zajedno s onečišćenjima koja vam mogu naškoditi.
  • I PG i VG ili propilen glikol i biljni glicerin daju različite učinke i osjećaje u grlu. Kao prvi isparavač, možda ćete htjeti uzeti u obzir omjer dviju tekućina i sadržaj nikotina.
  • Odaberite vaping tekućine s okusima koji vam se sviđaju i uživajte. Mogu imati naznake umjetnog duhana, koktela, hrane, voća, pa čak i cvijeća u kojem žene mogu uživati. Muškarci mogu eksperimentirati s alkoholnim okusima poput piva, rakije, viskija ili možda vina.
  • Prije naručivanja provjerite etiketu o jačini nikotina. Na primjer, lagani pušači koji su konzumirali manje od 10 cigareta dnevno mogu uzeti 6 mg i niži sadržaj nikotina. Međutim, pušači teških lanaca možda će poželjeti snagu od 18 mg do 36 mg.

Eksperimentirajte s okusima i jačinama dok ne pronađete onu koja zadovoljava vašu žudnju, ali je i ugodna pa ćete se s njom držati još dugo.

Je li Vaping nešto što želite učiniti?

Jeste li zabrinuti za sigurnost Salt Nic uređaja? Je li ovo nešto što biste doista trebali učiniti?

U usporedbi s uobičajenim pušenjem, vaping je daleko sigurniji i manje je vjerojatno da će vam nanijeti štetu. Odnosno, ako pažljivo slijedite mjere opreza. Na primjer, koristite baterije koje preporučuje proizvođač uređaja. Možda ćete također htjeti napuniti bateriju prema uputama na pakiranju.

Evo nekih pozitivnih stvari kojima se možete veseliti. Da, prestanak pušenja samo je jedan od njih.

  • Prema Američko udruženje za srce, isparavanje ili korištenje Salt Nic uređaja najmanje 95% manje šteti vašem zdravlju od pušenja.
  • Izdahnute e-pare sadrže daleko manji postotak hlapljivih spojeva u usporedbi s uobičajenim dimom ili čak vašim uobičajenim disanjem.
  • Vaping je možda jedna od najsigurnijih metoda za prestanak pušenja. Samo naprijed i odlučite se za visoku jačinu nikotina na početku, ali nakon što nastavite s isparavanjem, s vremenom možete smanjiti postotak nikotina na 0% i na kraju ga se potpuno odreći.
  • Vaping oponaša fizičke i psihološke učinke upotrebe nikotina pomažući vam da se lako prebacite.
  • Zamjena cigareta s vapingom može vam pomoći da dobijete bolju respiratornu funkciju i vratite osjetilo mirisa i okusa.

Imajte na umu da se vaping ili Salt Nic uređaji smiju koristiti samo kao alternativa pušenju kada pokušavate odustati od te navike. Nije preporučljivo eksperimentirati s vapingom ako niste pušač.

Mogu li vam Salt Nic uređaji pomoći da prestanete pušiti?

Još uvijek se raspravlja o tome može li vam vaping pomoći da prestanete pušiti. Međutim, rezultati otkrivaju studije objavljene na EurekAlert -u da bi vaping mogao biti učinkovit. Doktorica Caitlin Notley vodila je istraživanje na Medicinskom fakultetu Norwich pri UEA-i izvijestivši da su “e-cigarete najmanje 95 posto manje štetne od pušenja duhana, a sada su najpopularnija pomoć u prestanku pušenja u Velikoj Britaniji.”

Ako još uvijek dvoumite pokušavate li se riješiti nikotinske navike, budite sigurni da bi to mogla biti najbolja odluka koju možete donijeti za svoje zdravlje. Isprobajte, danas!