Tražite prekrasnu kožu?  Isprobajte ovih 5 tretmana za lice Poznate osobe zakleti se

Tražite prekrasnu kožu? Isprobajte ovih 5 tretmana za lice Poznate osobe zakleti se

10 Oktober 2021 0 Von admin

Ne uhvatite li se često kako slinite po raskošnoj, vječnoj koži koju slave poznate osobe?

Ne pitate se – kako im to uspijeva? Postoje li neki posebni tretmani za lice koje koriste?

Ako čitate intervjue idola poput Kim Kardashian, Bar Refaeli, Jennifer Lopez, Cate Blanchett, Kerry Washington, Gwyneth Paltrow i raznih drugih, vjerojatno će govoriti o razumnim rutinama koje im pomažu da izgledaju onako kako izgledaju. Među različitim tajnama koje bi podijelili čitat ćete o pijenju puno vode, izbjegavanju kože i nošenju odgovarajuće kreme za sunčanje. I, naravno, odgovarajući san i život bez stresa.

Osim ovih savjeta koje ćete saznajte više o Rafineriji29, mogli biste samo čuti šapat o najnovijim tretmanima lica koje zvijezde koriste sa sjajnim rezultatima. Evo kratkog pogleda na njih:

1. PRP lica s mikroiglom

Kim Kardashian prvi put je napravila valove kada su tabloidi poludjeli prskajući slike njezina lica krvavog nakon zahvata. U pitanju je krivac? PRP terapija koja se primjenjivala na njenoj koži mikroiglicama. Različiti drugi modeli i zvijezde slijedili su primjer govoreći o tome kako im je serum podmladio kožu čineći ih mladima i prekrasnima. PRP ima potencijal oživjeti sloj kolagena i elastina ispod kože, tako da se napuhne, a fine linije i bore nestanu. Možda je najuzbudljiviji faktor to što se serum izvlači iz vaše krvi i stoga ima rijetku šansu izazvati loše učinke ili alergijske reakcije.

Možda će vam trebati 4 do 6 sesija s razmakom od 3 do 4 tjedna. No, nakon što proces završi, možete se nadati da ćete vidjeti vidljive rezultate koji traju od 6 mjeseci do godinu dana, ovisno o ljekovitim sposobnostima vašeg tijela. Više informacija potražite ovdje razumjeti kako je terapija prikladna za sve tipove kože i dob.

2. Tretmani bio brazijom

Bio Brasion je oblik tretmana lica koji djeluje na principu da vaša koža ima mlađi, svježi sloj skriven ispod gornje površine mrtvih i umirućih stanica. Bio Brasion radi na uklanjanju starog sloja korištenjem sustava za piling u tri koraka. Postupak se isporučuje s usisnim štapićem pomoću skupa jedinstvenih savjeta.

  • Korak 1 uključuje nanošenje pjene s alfa hidroksi kiselinama i beta hidroksi/salicilnom kiselinom koje djeluju na istiskivanje gornjeg sloja stanica. Kad dermatolog pređe štapićem po koži, uklanja ćelije s površine kako bi otkrio novi dermis ispod.
  • Korak 2 uključuje prskanje posebnog seruma po koži zajedno s prolaskom alata za abraziju, tako da ljekovita tekućina ulazi u pore kako bi dosegla donje slojeve dermisa. Ovdje djeluje na oživljavanje i pomlađivanje kože.
  • Korak 3 uključuje završni piling koji polira novu kožu kako bi joj dala lijep sjaj.

Možda će vam trebati oko 6 do 10 sjednica zakazanih u intervalima od tjedan dana da biste dobili željene rezultate.

3. LED svjetla lica

Kao ovo otkriva značajka časopisa InStyle, tretmani lica LED svjetlom idealni su za korisnike s izrazito osjetljivom kožom koja možda neće dobro reagirati na abrazivne alate tretmana Bio Brasion. Nakon što ste potpuno očistili lice od šminke, od vas će se tražiti da legnete dok je uređaj postavljen na vašem licu, a da ga zapravo ne dodirnete. Ovaj uređaj emitira svjetlo na 4 različite frekvencije koje djeluju na vašoj koži radi postizanja niza rezultata.

  • Plavi valovi uništavaju sve bakterije koje mogu uzrokovati akne i izbijanje
  • Jantarni valovi koji potiču razvoj kolagena i elastina
  • Infracrveni valovi koji potiču zacjeljivanje stanica kože
  • Crveni valovi koji smiruju svaku upalu na koži i potiču cirkulaciju krvi

Između svakog svjetlosnog tretmana, estetičar provjerava vašu kožu i uklanja sve mitesere ili mitesere koji bi mogli postati vidljivi. Tijekom posljednjeg koraka, dermatolog prelazi štapićem po koži alatom koji odašilje visokofrekventne valove kako bi uklonio sve preostale bakterije. Tretmani lica upotpunjeni su primjenom hladne maske. Trebali biste početi vidjeti rezultate u roku od nekoliko dana.

4. Ultrazvučni piling

Ako ste tražili lice koje je sigurno, neinvazivno i ne uključuje sate u toplicama ili salonu, idite na ultrazvučnu lopaticu. Ovaj uređaj radi na mokroj koži i emitira ultrazvučne zvučne valove od 28 000 vibracija u sekundi. Ovi valovi djeluju na mrtve stanice kože i ostale krhotine kako bi ih olabavili i uklonili. Ultrazvučni piling nježan je postupak i odmah pokazuje rezultate bez nanošenja štete.

Dermatolozi na Preporučuje časopis Elle da ograničite uporabu uređaja na nekoliko puta tjedno dopuštajući koži da se oporavi između njih. Moguće je da je jedini nedostatak to što ako vam je potrebno uklanjanje mitesera ili mitesera, trebat će vam pomoć stručnjaka koji će to učiniti umjesto vas.

5. Mikrostrujna lica

Tretmani lica s mikrostrujom koriste tehnologiju električne stimulacije za poticanje mišića lica na tonus i zatezanje. U početku je uređaj razvijen za pomoć pacijentima s Bellovom paralizom. No, u novije vrijeme kozmetolozi ga koriste za učvršćivanje kože. Nakon nanošenja gela, estetičar koristi dva metalna zupca za isporuku sitnih električnih struja u kožu.

Dr. Daniel Knott izvanredni je profesor i direktor plastične i rekonstruktivne kirurgije lica na Kalifornijskom sveučilištu u San Franciscu. On izvještava CNN, „Koristi se za paralizu lica oko 70 godina, a uobičajena je i za druga područja tijela. Ako povučete leđa ili imate bolove u leđima ili odete do fizioterapeuta, ponekad će vas spojiti na električni (stimulacijski) stroj. Isti koncept. ”

Što se tiče rezultata, možete očekivati ​​da ćete vidjeti transformaciju na svojoj koži u roku od nekoliko minuta.

Izvoli! 5 različitih vrsta tretmana lica koje bi mogle biti tajne iza prekrasne, mladenačke kože koju poznate osobe imaju. Želite li znati rade li doista? Pokušajte i uvjerite se sami!