Umorni ste od traženja darova na internetu?  Pa, Dezains.com sve što trebate

Umorni ste od traženja darova na internetu? Pa, Dezains.com sve što trebate

9 Oktober 2021 0 Von admin

Pretražujete li Google svaki put kad želite kupiti dar za svoje prijatelje i obitelj? Pa samo će vam izgubiti vrijeme i zbuniti vas s toliko opcija koje su ovih dana dostupne na internetu. Ponekad na kraju uopće ne kupite ništa, a događaj jednostavno prođe – i pomislite – “Pa, sljedeće godine sada!”

Odmah prestanite tražiti darove na internetu. Trebali biste znati da je najbolje mjesto za kupnju prilagođenih darova dezains.com. Dakle, samo kupujte darove od tamo kad god vam zatreba. Oni su profesionalni, isporučuju pravodobno, nude uzbudljive mogućnosti poklona koje nećete dobiti nigdje drugdje i ne kompromitiraju kvalitetu. Bolje je označiti web mjesto oznakom ako vam je preteško zapamtiti ime.

Koje poklon proizvode nude?

1. Okviri za karikature, majice, magneti i šalice: Ako tražite kreativan poklon za svoju suprugu/muža ili nekoga posebnog u svom životu, ovo je onaj za koji biste trebali otići. Ljudski umjetnici rukom crtaju (digitalno) lica karikature gledajući fotografije koje biste prenijeli. Ova se umjetnička djela mogu ispisati na majicama, šalicama ili uokviriti kako biste ih predstavili kome želite. Ne bi li primatelja to iznenadilo?

2. Čaše s graviranim vinom, šampanjcem, pivom, šok i viskijem: Popularan izbor među svim ljubiteljima personaliziranih poklona. To je savršen poklon za parove na vjenčanju/godišnjici. Set od dvije čaše za vino/šampanjac s imenom parova ugraviranim u stilski font savršen je poklon za svaki par – star/mlad. Šalice za pivo sa smiješnim sloganima s ugraviranim personaliziranim tekstovima jedne do dvije linije bit će vrlo dobra opcija za rođendan vašeg supruga ili vaše braće. Uz odgovarajuće prilagođavanje, ove se čaše mogu pokloniti svakome u bilo kojoj prigodi.

3. Foto kolaž – otisci na platnu ili uokvireni: Najpopularniji personalizirani darovi od početka. Zbirka najboljih fotografija u prekrasnom predlošku za kolaž može se ispisati, uokviriti i pokloniti. To je jedan dirljiv dar koji je zaista smislen. Volimo se osvrtati na svoja sjećanja, a ovaj kolaž podsjeća nas na toliko različitih sjećanja. Odabir pravih slika (ključnih fotografija) ovaj dar može učiniti zaista posebnim. Kolaž se također može ispisati na platnu s drvenim nosačem kako bi bio vrhunski fotografski dar.

4. Prilagođena noćna svjetla – Rotirajuća fotografija ili LED s ugraviranim LED -om: Postoje dvije mogućnosti za noćne svjetiljke. Jedna je rotirajuća kocka za fotografije, gdje će se pet od postavljenih fotografija ispisati na kutiji. Kad je uključeno, okvir svijetli i polako se okreće. Ostalo, noćna svjetiljka temelji se na LED graviranju. 3D iluzija bit će ugravirana zajedno s vašim imenom/porukom. Ovaj je malo neobičan i nekonvencionalan, ali prilično upada u oči. Postoji velika vjerojatnost da će primatelj prvi put vidjeti ovakve svjetiljke.

5. Zidni satovi – karikatura i fotografija: Jedan vrlo koristan, ali personaliziran dar, koji je ekskluzivan za dezains.com. Ovo je rijetka kombinacija, gdje je dar personaliziran i zapravo se može staviti u upotrebu. Ključ je u tome da personalizacija ostane suptilna kako gostima ne bi izgledali čudno kako dolaze kod vas. Dezains su stvorili neke vrlo slatke i umirujuće dizajne. Prilagođene su, ali neće ometati goste.

Zaključak

Postoji još mnogo kategorija proizvoda i dizajna, a dobit ćete sve mogućnosti. Dakle, sljedeći put, kad trebate kupiti cool dar – stvarni dar, trebali biste samo posjetiti dezains.com. Nudi pristupačne, jedinstvene i najbolje prilagođeni darovi na mreži, a isporučuju se super brzo! I vrlo brzo, ako se sjećate, dolazi dan slavljenja ljubavi – Valentinovo. Svakako biste trebali provjeriti odjeljak za darove za Valentinovo u dezainsu.